Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان امور عشایری گفت: ۱۰۰ هزار نفر از عشایر فاقد توانایی پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زرندیه، شاهپور علائی‌مقدم ظهر امروز در جمع  روستائیان و عشایر روستای خرم‌آباد لقو شهرستان زرندیه با اشاره به اهمیت عشایر اظهار داشت: عشایر گروه هدف اجتماعی سوم اساس و مبنای برنامه‌ریزی دولت و مجلس است و با تلاش‌هایی که شده بیش از 500 میلیارد پروژه در هفته عشایر در جامعه روستائی، عشایری و بخش کشاورزی بهره‌برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم در حوزه عشایری که به عنوان یک فاکتور مهم ارتقای شاخص برخورداری مطرح می‌شود مسئله "آب شرب سالم" است به طوری که شاخص آب سالم در جامعه عشایری پیش از پیروزی انقلاب اسلامی معادل هفت درصد بود ولی در سال 1398، همان سالی که مقام معظم رهبری فرمودند از محل صندوق توسعه ملی برای آب شرب عشایری اختصاص یابد، این رقم به 43 درصد رسیده این درحالیست که شاخص برخورداری در یک‌سال گذشته به 63 درصد رسید.

رئیس سازمان امور عشایری تصریح کرد: طی 2 سال گذشته 610 پروژه آبرسانی با اذن و اجازه از رهبرمعظم انقلاب اسلامی افتتاح و به بهره‌برداری رسید که امروز یکی از این پروژه‌ها مورد بازدید قرار گرفت.

دوشنبه از بیمه عشایر فاقد توانایی پرداخت حق بیمه رونمایی می‌شود

علائی‌مقدم اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان امسال بالغ بر بیست هزار پنل خورشیدی بین عشایر توزیع و 600 خانه بهداشت عشایری با بهورزانی از فرزندان عشایر بهره‌برداری می‌شود که اقدام خوبی در حوزه عشایری به شمار می‌رود.

رئیس سازمان امور عشایری با اشاره به مسئله بیمه تامین اجتماعی عشایر گفت: در راستای بیمه تامین اجتماعی عشایر 100 هزار عشایر که توانایی پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ندارند مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند که از این مهم روز دوشنبه آینده رونمایی خواهد شد.

بازگشایی مدارس به صورت حضوری در روستاها و مناطق عشایری/خرید لباس فرم اجباری نیست + فیلم مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کلاس‌های 15 نفر از ابتدای مهرماه باز می‌شود استاندار خوزستان: مدارس کم‌جمعیت عشایری و روستایی استان از اول مهر "حضوری" است

وی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه نامی از عشایر نبود، اما با اقدامات صورت گرفته در برنامه ششم هفده مرتبه نام عشایر قید گردیده که در 1.5 سال گذشته بیش از 3 هزار و 800 میلیارد ریال برای استحصال و انتقال آب به سامانه‌های عشایری اخذ و 5 هزار میلیارد ریال از سوی مجلس یرای مدارس عشایری اختصاص یافته که تفاهم نامه‌ای نیز در این خصوص به امضا رسیده است.

عشایر 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید و تامین می‌کند

رئیس سازمان امور عشایری با اشاره به نقش ارزشمند عشایر گفت: عشایر نقش بی‌نظری در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار و امنیت غذایی کشور دارند به طوری که 25 درصد از 880 هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور توسط عشایر تامین می‌گردد و این بدان معناست که هر یک نفر از عشایر، گوشت قرمز مورد نیاز بیست نفر جامعه را تولید می‌کند.

وی افزود: این درحالیست که 45 درصد از صنایع دستی و فرش صادراتی کشور را نیز عشایر تهیه و تولید می‌کنند حال آنکه عشایر به عنوان یک بازوی قدرتمند کشور در 59 درصد وسعت جغرافیایی کشور پراکنده هستند.

علائی‌مقدم عنوان کرد: جمعیت عشایر کم ولی بسیار موثر است به طوری که جامعه عشایر 10 هزار شهید تقدیم انقلاب ساخته و شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی همچون ستاره درخشان نیز از بطن همین عشایر و مایه افتخاری برای جامعه عشایری در عرصه بین المللی می‌درخشد و همیشه تابان در قلب تاریخ است.

انتهای پیام/711/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان امور عشایری توانایی پرداخت حق بیمه بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • خدمات بسیار خوبی به عشایر تنگستان ارائه شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند